• تماس 88636131-88330248

 

 

اخبار جشنواره

جلال ذکایی ،رییس نخستین جشنواره خوراک ملل ضمن اعلام این خبر ،گفت:

بدنبال تشکیل شورای سیاستگذاری جشنواره، فعالیتهای اطلاع رسانی ستاد اجرایی آغاز شد . اما بدلیل تداخل زمان برگزاری جشنواره با ایام تعطیلات تابستانی سفارتخانه ها ، امکان حضور جدی و پررنگ کشورهای خارجی در این رویداد فرهنگی فراهم نگردید . لذا بمنظور برپایی هرچه باشکوهتر و مشارکت بیشتر گروههای خارجی تصمیم گرفتیم برگزاری جشنواره را به تعویق بیاندازیم و با فاصله ی زمانی نسبت به برپایی جشنواره اقدام کنیم.

وی همچنین اضافه کرد: شرکت کنندگان داخلی مشارکت نسبتا خوبی داشتند ، اما از آنجا که جشنواره با عنوان بین المللی فعالیت می کند ، لازم است حضور فعالان خارجی پررنگ و محسوس باشد.

وی در مورد زمان جدید برگزاری جشنواره نیز گفت:زمان پیشنهادی برای برگزاری جشنواره نیمه دوم آبان ماه است،اما تاریخ دقیق پس از بررسی های لازم و رایزنی با اعضای شورای سیاستگذاری ، اعلام خواهد شد.

  نخستین جشنواره خوراک ملل، با مشارکت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران، 20 تا 25 مرداد 98 در مرکز نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.

 

به گزارش روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، عبادرضا اسلامی مدیر گردشگری و صنایع دستی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در نخستین نشست خبری این جشنواره با بیان اینکه امیدوار هستیم بتوانیم جشنواره هدفمند و خوبی را برگزار کنیم، گفت: غذا به عنوان یک عنصر مهم فرهنگی نیز شناخته می‌شود و می‌تواند به معرفی فرهنگ‌ها، آداب و سنن کشورها کمک کند.

غذاهای بومی و محلی ایران در جشنواره خوراک ملل معرفی می شود
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران به نخستین جشنواره خوراک ملل در برج میلاد اشاره کرد و گفت: این جشنواره می تواند فرصتی برای معرفی غذاهای بومی - محلی به میهمانان خارجی باشد.

مهدی سیف اظهار داشت: جشنواره خوراک ملل تهران از چندین منظر می‌تواند مزیت داشته باشد که عمده آنها جذب توریست، تبادل فرهنگی و ترویج غذاهای سالم باشد.
وی در خصوص اهداف برگزاری جشنواره اظهارداشت: نمایش و معرفی غذاهای بومی ایرانی و خارجی، استعدادیابی و انتخاب برترین آشپز و معرفی سرآشپزهای مطرح ایرانی و بین المللی از جمله اهداف برپایی جشنواره است.

اولین جشنواره خوراک ملل با حمایت معنوی کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصاد هنر اتاق ایران، از 20 تا 25 مردادماه 1398 در مرکز نمایشگاهی برج میلاد برگزار می‌شود. معرفی غذاهای بومی ایرانی و خارجی، استعدادیابی و انتخاب برترین آشپزها، معرفی سرآشپزهای مطرح ایرانی و بین‌المللی و بنیان‌گذاری جذب توریسم غذا ازجمله اهداف این جشنواره عنوان شده است.



نمایش و معرفی غذاهای بومی ایرانی و خارجی، استعدادیابی و انتخاب برترین آشپزها، معرفی سرآشپزهای مطرح ایرانی و بین‌المللی و بنیان‌گذاری جذب توریسم غذا ازجمله اهداف برگزاری این جشنواره اعلام شده است.

کارشناس میز افغانستان در موسسه فرهنگی اکو، گفت: جشنواره خوراک ملل تهران بدون شک تجربه ای ناب را در دسترس توریست های غذایی و مردمانی که به غذا و خوراک به عنوان کالاهای فرهنگی نگاه می کنند، قرار خواهد داد.

 

«معصومه نظری» روز دوشنبه در گفت و گو با ستاد خبری جشنواره خوراک ملل با بیان اینکه این جشنواره محملی برای معرفی انواع غذاهای ملل است، اظهارداشت: در گوشه و کنار جهان جشنواره‌های مختلف غذایی با هدف بازاریابی برای صنایع غذایی ملی و بین المللی، آشنایی مردم با فرهنگ و آداب و رسوم غذایی ملل مختلف، و مهمتر از همه کسب تجربه‌های ناب و شگفت انگیز از غذاهایی که هرگز تصور نمی‌کردند، برگزار می‌شود.

جلال ذکایی رییس ستاد جشنواره خوراک ملل از برگزاری این رویداد برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: این جشنواره به صورت بین‌المللی از تاریخ ۲۰ تا ۲۵ مرداد ماه در محل برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

 به گزارش ستاد خبری اولین جشنواره خوراک ملل، جلال ذکایی، در مورد جشنواره خوراک ملل گفت: این جشنواره برای نخستین بار توسط بخش خصوصی در کشور مطرح شده و پیش‌بینی شده تا به صورت بین‌المللی از تاریخ 20 تا 25 مرداد ماه در محل برج میلاد تهران برگزار شود.

نخستین جشنواره خوراک ملل در برج میلاد

با حمایت سازمان میراث‌فرهنگی برگزار می‌شود

 نخستین جشنواره خوراک ملل، با حمایت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، وزارت امورخارجه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسسه فرهنگی اکو و کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی، از 20 تا 25 مرداد 98 در مرکز نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.

درباره ما

در طول این سالها، هدف موسسه فرهنگی هنری قاب سبز ارایه خدمات نوین، باکیفیت و پیشرو در اجرای پروژه های فرهنگی، هنری و تبلیغاتی، با بالاترین کیفیت، و بهترین و منصفانه ترین قیمتها بوده است. در همین راستا جشنواره بین المللی غذای ملل نیز با هدف معرفی فرهنگ، آداب و رسوم ملل و قومیت های مختلف در باب تولید، طبخ و سرو غذا و مواد غذایی در دستور کار این موسسه قرارگرفت.
  • آدرس کارگرشمالی ، جنب مرکز قلب تهران ، پلاک 1441 ، واحد 1
  • تلفن 88330248 - 88636131
  • ایمیل contact@tiffes.ir
  •   ساعت کار مجموعه 9 الی 17:30
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه فرهنگی، هنری قاب سبز است.

Search